Gerookte/gebrande hondshaai – gefermenteerde yacon – bierjus ~ Lien Vandeputte | restaurant Réliva
Lien Vandeputte, lady chef en eigenaar van restaurant Réliva, kookt een persoonlijke en lichte keuken vol emotie en met respect voor elk ingrediënt. Haar passie voor groenten en kruiden vindt zijn oorsprong in haar kindertijd op de boerderijen van haar grootouders waar ze in de grond wroette. Het contact met de aarde en de geur van het veld maken haar gelukkig. Daarom ook werken we in Réliva enkel samen met een uitgekiend netwerk van lokale bioboeren en Noordzee vis. Vanuit haar moderne keuken houdt ze contact met de zaal die door haar partner Cédric wordt gerund.
Restaurant Réliva is gelegen in hartje Brugge met uitzicht op Sint-Salvators kathedraal. In Réliva kom je terecht in een oase van rust en warme gezelligheid die zowel de lokale bevolking als gasten van over de hele wereld aanspreekt.
Sommelier Tom Haes plaats bespreekt hier een verticale line up van de cuvée Braide Alte van het wijndomein Livon in Friuli. Een blend van klassieke druivenrassen (chardonnay & sauvignon blanc) en autochtone Italiaanse rassen (Picolit en Moscato giallo).
Inschrijven voor deze masterclass kan hier (https://winewise.be/opleidingen/masterclasses-chefs-place-horeca-expo/)