Als horecazaak wil je je klanten verwennen met producten van topkwaliteit …
… en dat is precies waar Pagotini ondernemers sinds 1995 in tegemoet komt. Pagotini staat bekend om z’n uitgebreide assortiment rijkelijk roomijs en smaakvolle sorbets, met meer dan 50 variaties van klassieke favorieten tot innovatieve verrassingen. In 2023 betekende de overname door Mademoiselle Desserts een nieuw hoofdstuk in dit groeiverhaal. Als onderdeel van deze Europese marktleider op vlak van patisserie ontstaat immers een nieuwe synergie, daar waar ijs en patisserie samenkomen. Deze integratie en de kruisbestuiving die hieruit voortvloeit vormt de springplank voor toekomstige groei.
Waarom kiezen voor Pagotini?
Als ondernemer in de horeca weet je dat het verschil zit in de details. Daarom biedt Pagotini niet ‘zomaar ijs’; maar een zorgvuldig samengesteld assortiment aan roomijs en sorbet van topkwaliteit, aangevuld met verfrissende nieuwe suggesties voor op de kaart. Nog andere pluspunten :
●. Échte ingrediënten
Bij Pagotini werken we enkel met kwalitatieve ingrediënten. Dit zorgt ervoor dat elke hap net zo authentiek zal zijn als zelfgedraaid ambachtelijk ijs. En die keuze wordt gesmaakt!
● 4. Smaak tot de laatste lepel
Pagotini behoudt zijn rijke smaak van de eerste schep tot de bodem van de pot. Door de zorgvuldige productie van onze recepturen behoudt het ijs zijn integriteit en smaak tot het allerlaatste opgeschept bolletje.
● Ga gerust tot de bodem
Door het hogere roomgehalte in Pagotini bevat het ijs minder water, wat dan weer kristallisatie en klontervorming voorkomt. Zo haal je meer uit elke pot. Elke keer.
● IJskoud schepbaar
Haal je de pot Pagotini uit de vriezer, dan kan je het ijs meteen opscheppen, zonder geklungel. Dit verhoogt de snelheid en efficiëntie bij het serveren, zodat klanten snel kunnen genieten van hun dessert.
Product delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp