Deze prestigieuze kookwedstrijd wordt georganiseerd door de gastronomische vereniging “Les Disciples Escoffier Benelux”, met als juryvoorzitter Peter Goossens, voorzitter Nederlandstalige leesjury Ferdy Debecker, voorzitter Franstalige leesjury Jean-Baptiste Thomaes, secretaris-generaal Piet Lecot, het bestuur, de Benelux-leden en hun voorzitter Daniël Lassaut.
Thema 2024
De deelnemers moeten voor 8 personen 2 opgelegde gerechten presenteren.
- Hoofdgerecht: kip – vin jaune – witloof – champignons
- Dessert: chocolade – sinaas – hazelnoot
praktisch
De wedstrijd heeft plaats op maandag 18 november 2024 in de Competition Kitchen – hal 5 – van Horeca Expo.
Geïnteresseerden kunnen hun recepten tot 15 september indienen, waarna een selectie volgt van de 5 finalisten die hun kans mogen wagen.
Alle details rond inschrijving en deelnamevoorwaarden zijn terug te vinden in het wedstrijdreglement.
Wij kijken er alvast naar uit om het jonge geweld opnieuw te mogen verwelkomen op Horeca Expo!