Pietercil Foodservice / Cook & Create / Gran’Oliva / Tropicana

Product delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Beschrijving

Granoliva – Authentieke Mediterraanse Verwennerij voor Jouw Menu

Bij Granoliva begrijpen we de unieke behoeften van de foodservice en horecabranche. Met trots brengen we ons heerlijke assortiment mediterraanse delicatessen, zorgvuldig bereid volgens authentieke recepten en met pure ingrediënten, rechtstreeks vanuit de Mediterranee naar jouw menu. Met meer dan 15 jaar ervaring zijn we de betrouwbare keuze voor jouw mediterraanse assortiment.

Olijven, dips en antipasti

Granoliva biedt een verrukkelijk assortiment olijven, dips en antipasti die je direct aan je klanten kunt presenteren. Onze producten zijn de perfecte keuze, met rijke smaken en hoogwaardige ingrediënten die zorgen voor een onvergetelijke eetervaring.

Heerlijk mediterraans genieten

Naast onze natuurproducten bieden we ook een selectie van heerlijke mediterraanse smaken, waardoor je jouw klanten kunt verwennen met de authentieke smaak van de Mediterranee. Het merk Granoliva staat garant voor kwaliteit en traditie, rechtstreeks uit de mediterrane keuken.

Jouw partner in mediterraanse verwennerij

Granoliva is de ideale keuze om smaak en traditie aan jouw menu toe te voegen. Onze producten, met meer dan 15 jaar toewijding aan kwaliteit, zijn beschikbaar om jouw aanbod te versterken. We beloven smaak, traditie en kwaliteit, allemaal rechtstreeks beschikbaar voor jouw klanten.

Kom Granoliva ontdekken. Altijd meer Toujours Plus.

Andere producten

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top