Scrada
Scrada

Scrada

Over ons

Scrada helpt u met uw administratie rond verkopen, correcte registratie van de betaalwijzen en doorsturen naar uw boekhouder.

Via Scrada koppelt u uw kassa zoals CloudPOS, Lightspeed, MplusKASSA, TouchSystems, Untill, Xerxes, Unitouch… met uw boekhouding. Dit kan automatisch, maar kan eventueel ook goedgekeurd/aangepast worden voordat het naar de boekhouding gaat. Heeft u meedere vestigingen dan wordt ook een wettelijk centralisatieboek bijgehouden.

Daarnaast koppelt Scrada ook met betaalproviders zoals CCV, Payconiq… zodat de betaalmethoden zeker juist zijn voordat deze doorgaan naar de boekhouding. Aanklikken van een foutieve betaalmethode in de kassa is namelijk snel gebeurd.

Ten slotte wordt ook een digitaal kasboek bijgehouden dat voldoet aan de strenge wetgeving en dat gedeeltelijk automatisch wordt bijgewerkt.

Coming soon: binnenkort kunt u ook verkoopfacturen maken in Scrada die voldoen aan de verplichting om ze vanaf 1/1/2026 te versturen via Peppol. Deze facturen worden automatisch in min gezet van uw omzet, zodat u geen dubbele omzet heeft in de boekhouding (eens als kasticket en eens als factuur).

Nieuws

Vacatures

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top