2smart2waste
2smart2waste

2smart2waste

Over ons

De Bio-Digester zet als een stalen maag bio-afval binnen 24u om in grijs water. Aan de hand van een volledig natuurlijk proces met water, zuurstof en enzymen kan bijna alle bio-afval ter plaatse verteerd worden. Geen stinkende containers meer en geen last meer van ongedierte en plaatsgebrek.

De Bio-Digester is in alle maten verkrijgbaar. Van 5 kg tot wel 5000 kg bio-afval per dag. Door de roestvrije constructie kan hij perfect in de keuken geplaatst worden en is hij erg gebruiksvriendelijk. Bijna alles dat in de keuken versneden wordt of terugkomt van de zaal kan in deze Bio-Digester worden verteerd. Vlees, vis, brood, pasta, groenten, fruit,… De Bio-Digester is niet kieskeurig.

Na de aerobe vertering in de Bio-Digester blijft er enkel nog grijs water over. Men kan dit grijs water opvangen en gebruiken om b.v. planten te gieten. Of men loost het zonder problemen in de riolering waarna de afvalwaterzuiveringsinstallatie hieruit hernieuwbare brandstoffen en natuurlijke meststoffen eenvoudig en economisch kan terugwinnen.

Producten

Nieuws

Vacatures

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top