2smart2waste

Biodigester

Product delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Beschrijving

Als horecazaak hebben jullie je waarschijnlijk al vaak geërgerd aan jullie afval van groenten, fruit, brood, deegwaren, vis en vlees,…. Zowel het afval uit de keuken als dat vanuit de zaal.

Dit bio-afval leidt immers tot onaangename geuren en hoge verwerkingskosten. Het neemt ruimte in beslag en trekt ongedierte aan. En door de strenge regelgeving zorgt het soms voor extra kosten.

Wij bieden een toestel aan, een “stalen maag”, die voor dit alles een oplossing biedt!
• Verteert in 1 keer bijna alle snij- en bio-restafval vanuit de keuken EN de zaal binnen 8 tot 24u.
• Is net als je eigen maag continu aan het werk en kan dus continu bijgevuld worden.
• Er is geen restproduct bij de aerobe machines en ook geen geurhinder.
• Staat rechtstreeks in uw keuken of in de afwasruimte van uw restaurant.
• Werkt met water, zuurstof en micro-organismen, dus zonder chemische middelen.
• Kan rechtstreeks op uw afvoer worden aangesloten
Al decennia worden deze Bio-Digesters gebruikt in keukens over heel de wereld. Dit zijn machines die het organisch afval met enzymen verteren tot grijs water dat rechtstreeks op een afvoer kan worden aangesloten. De machine is verkrijgbaar in diverse afmetingen en kan gebruikt worden door klanten die 10kg afval per dag produceren tot machines voor meer dan 5000kg per dag. En alles wat daartussen zit uiteraard.

Wij zijn met 2smart2waste de enige officiële verdeler van deze toestellen in Europa. Onze machines worden al jaren met succes gebruikt in restaurants, hotels, ziekenhuizen, … Verschillende van uw collega’s kozen al voor onze oplossing. Dit toestel zorgt immers voor een enorme besparing op hun kosten en CO2-uitstoot. Bovendien leidt dit toestel tot een meer hygiënische werkomgeving en is het makkelijk in gebruik.

Andere producten

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top