Organised by Horeca Forma
Tijdens Horeca Expo bundelen Horeca Forma en Natalie Schrauwen hun krachten voor een masterclass ‘fermenteren’ op maandag 18 november in Chef’s Place.
Meer over Natalie Schrauwen
Natalie Schrauwen, founder van ELDER en BRON, is een gevestigde naam in de wereld van fermentatie. Al ruim 10 jaar deelt ze haar kennis over fermentatie, wildpluk en koken op vuur met professionals en liefhebbers. Ze werkte al samen met (sterren)restaurants zoals Zilte, Hertog Jan, The Jane, Vrijmoed… waarvoor ze seizoensgebonden non-alcoholische pairings brouwde.
Meer over de masterclass rond fermenteren
Fermentatie is hot and happening en terecht! Het biedt niet alleen tal van gezondheidsvoordelen en het is een duurzame manier om seizoensproducten te bewaren, maar opent ook een heel nieuw smaakrepertorium. Dat proef je letterlijk tijdens deze Masterclass. Natalie brengt eigen fermentaties mee en toont ter plaatse hoe je ze integreert in dranken en recepten voor een extra unieke smaakbeleving. Je zal zien (en proeven) dat fermentaties verslavende smaakversterkers zijn en een enorme meerwaarde in je recepten.
Voor wie?
Deze professionele demo moet jouw job verrijken. Daarom geven we voorrang aan horecawerkgevers en -medewerkers (PC 302) die actief zijn binnen Food & Beverage, voornamelijk chefkoks, sous-chefs en ander keukenpersoneel, bartenders en werkgevers van een bar of brasserie/restaurant. Voorkennis van fermentatie niét vereist.
Inschrijven?
Inschrijven kan via dit online inschrijvingsformulier.
Na je inschrijving ontvang je een toegangscode voor Horeca Expo incl. Chef’s Place. Wacht niet te lang. Plaatsen zijn beperkt!
Heb je vragen?
Laat het weten via opleidingen@horecaformavlaanderen.be
Bezoek ook onze stand: hal 1, stand 1000 (Horeca Vlaanderen & Horeca Forma).
Lees hier wat je mag verwachten op onze beursstand.