Door VVG & NuHCas
VVG en NuHCaS nodigen grootkeukenchefs, verantwoordelijken voedingsdienst en facilitair medewerkers van harte uit voor een inspirerend seminarie. Ontdek er hoe technologie en data uw werk kunnen vereenvoudigen en verbeteren door o.a.:
- Productieplanning met AI: Hoe kunstmatige intelligentie kan helpen efficiënter te plannen, afval te beperken en andere uitdagingen aan te pakken.
- Kwaliteitsbewaking: Het optimaliseren van bereiding, warm houden, uitserveren om altijd topkwaliteit te garanderen.
- Voedselverlies verminderen: Weten hoeveel eten er overblijft, overschotten beperken en uitkijken naar herbestemmingsmogelijkheden.
- Gepaste voedingsinname: data gebruiken over effectieve voedingsinname versus de behoefte van de zorgbehoevende om ondervoeding aan te pakken.
Leer hoe met slimme technologie en data het werk vereenvoudigt en geoptimaliseerd kan worden en dit tegelijk ook de tevredenheid van de klant doet toenemen.