Frapont / Fris Gedroogd Fruit
Frapont / Fris Gedroogd Fruit

Frapont / Fris Gedroogd Fruit

Over ons

Verrassend door de zachte textuur en de intense smaak. Het assortiment van Fris Gedroogd Fruit bestaat uit (biologisch) gedroogd fruit die we stapje voor stapje ”geweld” hebben. Binnen 8u à 48u hebben we de gedroogde zuidvrucht zelf heel langzaam al het toegediende lauwe water op laten zuigen. Daardoor een verrassende textuur met een volle smaak. In 1 KG bakken voor de foodservice: gewelde gedroogde mini vijgen, abrikozen, Franse Agen pruimen zonder pit, HELE cranberries, Deglet Nour dadels zonder pit en de gedroogde bananenstukjes. Bij ontbijt, door salades, kaasplank, dssert en bij talloze (wild)gerechten.
Daarnaast hebben we een assortiment aan gedroogde citroen, sinaasappel, vijgen, banaan, cranberry, gember en zwarte olijf in 1 à 4mm. Super intense smaak als topping over ijs, salades, dessert en talloze gerechten.
Unieke producten door de zachtheid en de pure smaak. Beschikbaar in NL sinds 7 jaar en in België alleen bij HANOS Wommelgem en HANOS Hasselt. Kom onze mooie producten ontdekken!

Fris Gedroogd Fruit is opgericht op 18 december 2013 met de gedachte om gewelde gedroogde (bio) zuidvruchten in Nederland te gaan verkopen. De bijzondere en zeer zorgvuldige wijze van het wellen vindt plaats bij familiebedrijf Fruitgourmet in de Lot-t-Garonne. De regio waar de Franse Agen pruimen groeien.
Met de start met 6 bio producten bij 100 Ekoplaza winkels eind 2014, is de full time baan op 1 aug 2015 opgezegd en is het bedrijf na 10 jarig bestaan actief in:

– bio retail in NL en België (merknaam Lilifruit)
– Foodservice in NL bij Bidfood, Hanos (België) en Van der Valk Exclusief Hotels (merknaam Collection Gourmet)
– Industrie met kleine stukjes (bio) gedroogd fruit die we op maat kunnen produceren tbv koekjes, granola, crackers, ijs, brood, chocolade etc etc (merknaam Indusfruits).

We gaan graag met u in gesprek om de mogelijkheden voor uw (eind)producten te bespreken. Er is zoveel mogelijk en onze kwaliteitsproducten kunnen een toegevoegde waarde zijn waar we graag met u op zoek naar gaan.

Vacatures

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top