Een uitgebreid randprogramma

 

Horeca Expo presenteert gedurende deze topvijfdaagse een uitgebreid programma van wedstrijden, seminaries en events. Geïnteresseerd in een bepaald onderwerp of een specifieke datum, maak dan hieronder de gewenste filter om de details te bekijken.

coffee and tea academy

De Coffee & Tea Academy in Hal 2 informeert en inspireert met themagebonden workshops en uiteenzettingen door heel wat koffie- en thee-experten.

seminaries en events

Tijdens deze top vijfdaagse van de horecasector, is er een uitgebreid aanbod aan specifieke seminaries en events verspreid over de beurs.

competition & demonstration kitchen

Horeca Expo is al jaren het platform voor een aantal belangrijke culinaire wedstrijden en demo’s. De Competition & Demonstration Kitchen bevindt zich aan de ingang van hal 8 en is de volledige periode voor alle publiek toegankelijk.

masterclasses chef +
WINE & SPIRITS

Chef’s Place | Wine & Spirits is dé ontmoetingsplaats voor topchefs en sommeliers. Dit exclusieve gedeelte is enkel toegankelijk op uitnodiging door de organisatie.
Het is ook de gelegenheid om een Masterclass door topchefs voor topchefs te volgen. Of een Masterclass Wine & Spirits i.s.m. WineWise.

Rangschikken  
33 Resultaten
food non food
21 november, Masterclasses

De opmars van wieren en algen by Donald Deschagt

Zeewier en zeegroenten zijn lekker, gezond en goed voor de planeet. Steeds meer topchefs zetten ze in als smaakmakers en als vervanging voor zout, vis of vlees. Je kan ze ook verwerken in kazen, charcuterie, chocolade, gin, brood, …. Hoe je dat aanpakt? Daar weet seaweedchef Donald Deschagt alles van. Tijdens deze masterclass laat hij

Lees meer »
21 november, Competition & Demonstration Kitchen

Viskok van het Jaar 2022

Vlam gaat op zoek naar het lekkerste gerecht met de vis van het jaar – de rog – gecombineerd met traditionele streekproducten. De winnaar wordt toegevoegd aan het rijtje topchefs die de wedstrijd de voorbije jaren wonnen. Recente winnaars waren onder andere Jan Audenaert van D’Oude Pastorie, Michael Vanderhaeghe van Hostellerie Saint Nicolas, Stijn de

Lees meer »
21 november, Competition & Demonstration Kitchen

Jong Talent – Jeune Talent Trophée Auguste Escoffier Benelux

Deze prestigieuze kookwedstrijd wordt georganiseerd door de gastronomische vereniging “Les Disciples Escoffier Benelux”, met als juryvoorzitter Peter Goossens, voorzitter Nederlandstalige leesjury Ferdy Debecker, voorzitter Franstalige leesjury Jean-Baptiste Thomaes, secretaris-generaal Piet Lecot, het bestuur, de Benelux-leden en hun voorzitter Daniël Lassaut. Thema voor de wedstrijd van dit jaar is griet. De winnaar van deze wedstrijd wordt

Lees meer »
Scroll naar top