Europa zet in op duurzaamheid, ook in de grootkeukens.
Wat doet u al als grootkeukenverantwoordelijke? Misschien nog niet zoveel wegens te duur, te moeilijk, geen idee waar te beginnen, …?
Er valt nochtans veel te besparen met duurzaamheid. Schijnbaar kleine inspanningen kunnen grote resultaten opleveren. Jawel, alle kleine beetjes helpen. Meer inzicht in processen geeft steeds weer aanleiding tot verbeterinitiatieven en mooie stappen vooruit. Over uw inspanningen communiceren zorgt voor engagement en klantenbinding. Net nu in deze hectische tijden is het ideale moment voor chefs en managers om creativiteit en inventiviteit boven te halen. Weg met routine! Anders en beter! Voor de gasten, onszelf en ook voor de planeet.
Tijdens de grootkeukenstudiedag delen AZ Zeno, Magec en Sodexo graag hun kennis en inzichten. En gaan ze met plezier in op al uw vragen.
~ woensdag 23 november, 09u30 – 12u00
Flex Meet, 1 & 2
Organisatie: HFDV/RCMB/VGRB/VVG/VBVD
Verplicht op voorhand in te schrijven.