De overschakeling naar een duurzame horeca wordt voor de horecaondernemer zonder twijfel de meest winstgevende uitdaging. Tenminste, als we het gestructureerd aanpakken.
Als je dit doet, dan kan je meer geld verdienen door minder te werken!
Duurzaamheid is zonder twijfel de meest hot topic in de hedendaagse maatschappij. Wij als horecaondernemers worden daarbij met de neus op de feiten gedrukt, want wij voeden de gemeenschap en er wordt van ons verwacht dat we gezond eten en drinken aan de mensen geven. Maar als we dat lucratief willen aanpakken, dan is het kader waarin we werken veel breder dan enkel die voeding en dranken. Precies dat gestructureerd kader zal ons helpen om niet alleen te overleven, maar ook rendabeler te zijn met meer efficiëntie, minder kosten, meer opbrengsten én meer tijd voor onszelf en de medewerkers. Dit kader geeft ons ook de zuurstof om de omschakeling stap per stap aan te pakken, zonder geld te verliezen.
Vanuit vijf invalshoeken biedt het duurzaamheidsfundament een overzichtelijk te volgen to-dolijst, die elke ondernemer op maat van zijn bedrijf kan invullen en uitvoeren.
Spreker: Guido Francque
Publiek event, mits inschrijving op voorhand via
Flanders’ FOOD en Horeca Vlaanderen slaan de handen in elkaar om de horeca-uitbater een leerrijk extraatje aan te bieden op Horeca Expo.
Aansluitend worden al je zintuigen ondergedompeld in de laatste nieuwe trends. Flanders’ FOOD neemt je mee op trendtour doorheen de beurs. We maken een stop bij 5 innovatieve leveranciers die met de nieuwste producten en toepassingen inspelen op de laatste nieuwe trends. (De namen van deze inspirerende leveranciers vertellen we later.) Bij elke stop krijg je een persoonlijke en inspirerende uitleg, worden je zintuigen geprikkeld en kan je vragen stellen. Deze trendtour eindigt rond 12u45 zodat je voldoende tijd hebt om je ontdekkingsreis doorheen de beurs verder te zetten.
Met dit bezoek willen we je inspireren en hopen we je terug te zien tijdens de InnoChef-workshops! Deze 3 workshops op maat van jouw noden combineren theorie en praktijk rond innovatieve thema’s zoals gezonde en plantaardige voeding, allergeenvrij koken en efficiënte technologieën. Met specifieke tips & tricks kan je zelf aan de slag om de chef van morgen te worden.
Nog voor de deuren van de expo opengaan, kan je de opleiding ‘Op naar een duurzame horeca’ volgen onder leiding van Guido Francque. Hij is 50 jaar actief in de horeca en al 15 jaar geleden zette hij de stap naar duurzaamheid. De overschakeling naar een duurzame horeca wordt voor de horecaondernemer zonder twijfel de meest winstgevende uitdaging van de toekomst. Vanuit vijf invalshoeken stellen we je samen met de duurzaamsexpert een ‘to do’-lijst voor om de duurzame ondernemer van de toekomst te zijn.
Geïnteresseerd in de opleiding rond duurzaamheid of in de trendtour? Schrijf je dan zeker snel in via deze link want de plaatsen zijn beperkt. Inschrijven voor één deel van dit programma is ook mogelijk.
Ik schrijf me in voor: